November BTOTM

Sct13

Gold Supporter
Premium Member
Joined
Sep 18, 2011
Messages
17,836
Reaction score
21,569
I'm on this now....Pulled out CC#7 for this one..! And there is a thunderstorm raging outside....yipeee
 

Sct13

Gold Supporter
Premium Member
Joined
Sep 18, 2011
Messages
17,836
Reaction score
21,569
that's weird....having a pitch problem with Audacity....anyone have this issue?
 

parts

Senior Member
Joined
Oct 13, 2010
Messages
13,683
Reaction score
25,610
Could not help it..
A little Toasted Carmel Black Velvet..a little Atom Splitter smoke..\Ditched the fuckin' braces n crap//
And went animal..

My So Juicy Lucy..
https://www.soundclick.com/html5/v3/player.cfm?type=single&songid=13650930&q=hi
Just had to..been so long..I want to kill the first 10 rows//
71 Les Paul Custom..Pod..a little reverb..10 million year old Meteorite pick and violence..
So glad to play again now my second day back//
So wish I could be as 30 years ago..but I am what I am..and happy as fuk to just be able to play again..
 
Last edited:

parts

Senior Member
Joined
Oct 13, 2010
Messages
13,683
Reaction score
25,610
that's weird....having a pitch problem with Audacity....anyone have this issue?
Nope.. I used Audacity..
I did have to uninstall my M Audio and re-install with newer drivers..

Always something lol !
 

Sct13

Gold Supporter
Premium Member
Joined
Sep 18, 2011
Messages
17,836
Reaction score
21,569
Check to make sure you have your sample rate set to match that of the BT.

wow nothing is working....

I updates the version....drivers...everything...Out of key and out of time....

I can monitor during the take...but the playback is fkd'....

This is really frustrating!!
 

parts

Senior Member
Joined
Oct 13, 2010
Messages
13,683
Reaction score
25,610
Never had anything like that..

Maybe uninstall and reinstall..?
 

Sct13

Gold Supporter
Premium Member
Joined
Sep 18, 2011
Messages
17,836
Reaction score
21,569
Yep did that .. but i saw a dialog that flashed by to reset the defaults....might need to do this option
 

parts

Senior Member
Joined
Oct 13, 2010
Messages
13,683
Reaction score
25,610
You can adjust the pitch to compensate.. Have you tried that ?
You use ASIO 4 all don't you ?

Maybe post up what it is like..so we can help
 
Last edited:

Sixstring63

Senior Member
Joined
Jul 24, 2008
Messages
744
Reaction score
1,112
https://soundcloud.com/mike-baker-89/novbtotm

First take cold. Slipped the timing a bit in the intro. Took a few liberties with some staple Angus riffs as well as my own. Been working on amps and guitars for people the past few weeks with very little guitar time except gigs. Dropped it down a half step to accommodate most of my guitars. We're old and can't sing like we used to. ;-)
 
Last edited:

LenPaul

Premium Member
Joined
Jul 13, 2012
Messages
2,935
Reaction score
4,149
You guys are killing it this month.!! The BTOM just hit a high,
Love it, love it all. good stuff.
 
Last edited:

GBLEV

Senior Member
Joined
Sep 22, 2007
Messages
557
Reaction score
470
Yep did that .. but i saw a dialog that flashed by to reset the defaults....might need to do this option
This is probably the best thing to do. Or uninstall it, and then reinstall it again and see if that helps.

EDIT: I just saw where you said you did this already, did you restart your computer in between uninstall and reinstall?
 




Top