Search results

  1. MasterEvan07

    FS: ABM 2504C Nashville Bridge - $75/OBO shipped

    Great German made bridge machined from solid bell brass. Includes inserts, replacement/extra saddle, and original packaging. $75 shipped
  2. MasterEvan07

    WTB/LF: Parts/Project '60s Vox, Fender, Marshall, etc. tube amps - esp. Vox AC15/30/50/100

    Whoa, cool! I've found lots of good stuff so far, definitely looking forward to finding more - thanks! :)
  3. MasterEvan07

    FS: ABM 2504C Nashville Bridge - $75/OBO shipped

    Great German made bridge machined from solid bell brass. Includes inserts, replacement/extra saddle, and original packaging. $75 shipped
  4. MasterEvan07

    SOLD: ReWind Electric NOS Wire 58 PAF Humbucker Set

    Partial trade interest pedals: Basic Audio Futureman Gamechanger Light Pedal RevivalDRIVE Benson Tall Bird Beetronics Swarm Blackstone OD
  5. MasterEvan07

    SOLD: ReWind Electric NOS Wire 58 PAF Humbucker Set

    Yeah, I’ve used gobs of different humbuckers over the years, but am really happy with my ReWinds. ‘58s and ‘64s are my present jam.
  6. MasterEvan07

    SOLD: ReWind Electric NOS Wire 58 PAF Humbucker Set

    It’s been too many years since I played Wizz to have appropriate or useful recollection. The ‘58 clips on the ReWind humbucker page are excellent baseline reference while these give that final 10-15%.
  7. MasterEvan07

    SOLD: ReWind Electric NOS Wire 58 PAF Humbucker Set

    Lots of interest but no triggers pulled
  8. MasterEvan07

    SOLD: ReWind Electric NOS Wire 58 PAF Humbucker Set

    I have the original 58s, so I’d love to keep and use these but mitigating circumstances preclude that. I’m using Creme Brûlée’s with A3s atm and those are pretty killer.
  9. MasterEvan07

    SOLD: ReWind Electric NOS Wire 58 PAF Humbucker Set

    Brand new, never installed, shipped directly from James himself. A very special set of humbuckers from ReWind: '58 PAFs wound with NOS 1950’s REA Wire Company wire on steel spools. $1499 OBO insured shipping More photos: https://flic.kr/s/aHsmWa1oRw
  10. MasterEvan07

    Arcane 1957's?

    I'm 5-1/2 years removed from that experience, those ears, that on-hand gear, etc., my friend. I couldn't tell you much with any certainty at this point. I do know two things - 1) Rob sucks mightily with communication 2) #1 notwithstanding, he makes excellent pickups. Good luck to you!
  11. MasterEvan07

    SOLD: 1969 Marshall 1987T Plexi Circuit 50W Small Box Head - partial trades added - offers welcome!

    Thanks guys, I’m getting all kinds of people saying “I didn’t even know there was a T model 1987!” It’s a unique one, for sure :)
  12. MasterEvan07

    SOLD: 1969 Marshall 1987T Plexi Circuit 50W Small Box Head - partial trades added - offers welcome!

    More pictures added. It's in tip top shape and in true 1987 spec - original Mustards are clean and functioning with no leakage or signs of heat damage (I tested each one).
  13. MasterEvan07

    SOLD: 1969 Marshall 1987T Plexi Circuit 50W Small Box Head - partial trades added - offers welcome!

    '69 Marshall 1987T ready to rock. New bias and filter caps (original Erie and Hunts, etc. included). TAD EL34Bs. JJ preamp tubes but have Brimars if you're interested. Merren era-accurate PT-50 Gold Series power transformer. Original cover. This is a very clean, very cool transitional metal...
  14. MasterEvan07

    Speaker Recommendation for 1965 Fender Pro Reverb

    I'm actually running the SC64 and C1270 in the Pro Reverb I use at my rehearsal space. For some reason the Pro's circuit really works with those running the amp hard and using a Fryette PS100 to tame volume - glorious with some ReWind pickups in my LP. I'll still eventually try other Jupiter's...

Latest Threads



Top