Search results

  1. Sp8ctre

    SOLD: Brand New Line 6 HX Stomp

    Brand new in the box Line 6 HX Stomp. I took this in trade and have given up modelling. I also have thousands of Helix patches that I'm told will work with the HX Stomp. I'll include those as well. $500 shipped
  2. Sp8ctre

    SOLD: Like New Kemper Kone Speakers

    I bought these to use with my Kemper, but I'm downsizing my setup and sold the Kemper. I see no reason to keep the Kones without the Kemper. I have two of them and they are like new with less than 3 hours total play time. FEATURES AND SPECIFICATIONS: Dimensions: 30.5 cm (12“) Weight: 3,9 kg...
  3. Sp8ctre

    FS: Gibson Burst Bucker 2 & 3 Pickup Set $225 Shipped

    2010 Burst Bucker 2 & 3 Set. These were removed when new from a 2010 Epiphone Joe Bonamassa Les Paul. They have been stored in a box ever since. Neck is 8.33Kohm and Bridge is 8.53Kohm Nice long leads! $225 shipped!
  4. Sp8ctre

    SOLD: Kemper Rack Unit with Over 10,000 Profiles

    I have changed directions and I'm dismantling most of my studio. I am offering a near mint condition Kemper Rack unit with well over 10,000 profiles. Many of these I have purchased and others I have have scoured the net and downloaded. I have taken a screen shot of my folders that hold the...
  5. Sp8ctre

    SOLD: 2018 Gibson Custom Shop Les Paul Custom Figured Heritage Cherry Sunburst

    Circumstances have arisen and I need cash for another project. I have to let this beauty go... Absolutely stunning Gibson Les Paul Custom Figured. There aren't too many of these for sale, and this one stands out from the rest! Excellent condition, no nicks or dings. This one is a case queen...
  6. Sp8ctre

    SOLD: 2019 Gibson Les Paul Special Honey Burst Limited Edition with ThroBak P90's

    Moving another fantastic Les Paul in my thinning of the collection. I have too many guitars not being used so another one is on the blocks. - Gibson Les Paul Special Honey Burst with special upgrades. - ThroBak Special-SB Soap Bar P90s in the neck and bridge positions. These sound amazing and...
  7. Sp8ctre

    SOLD: 2013 Gibson Les Paul Traditional Cherry Sunburst | 1959 Specs | '59 Neck | Seymour Duncan | DARK Rosewood

    I may regret selling this one...but my new Custom has me enamored. This 2013 Traditional Les Paul was modeled after the mean '59 Era Les Paul we've all dreamed of. I've owned many Les Paul's and this specific year of Gibson Les Paul Traditionals is by far my favorite. Not only did they give the...
  8. Sp8ctre

    FOR SALE: 2019 Eastman T186MX Semi-Hollow Body with Lollar Imperials!

    Up for sale is my beautiful 2019 Eastman T186MX. This is a 335 type and size guitar. I'm downsizing and I have another Eastman almost identical. Beautiful solid flame maple top, solid mahogany back and sides, mahogany neck with very dark Ebony board and bound in flame maple! $1500 Shipped...
  9. Sp8ctre

    NGD: My Custom Shop Les Paul Custom Figured Showed Up!

    What a long and nerve wracking wait! It arrived today safe and sound and it's a beauty! A damn Heavy Beauty though...10lbs and 1.5ozs! I think I may name her Bertha! Pics from the seller...I'll get out in the sun and take my own tomorrow.
  10. Sp8ctre

    SOLD: Gibson Custom Shop Historic Collection 1960 Les Paul Standard R0 PSL (Price Drop)

    For Sale is this as new Gibson Custom Shop Historic Collection 1960 Les Paul Standard PSL. This was purchased new in April from Musicians Friend Private Reserve. It's a Pre-Sale Limited Edition in Tobacco Burst. This is a 2018 Model NOS. Comes in the original box with HSC and all the case candy...
  11. Sp8ctre

    INGD: Got This 2018 Les Paul Custom Figured On It's Way...

    My Very First Custom!
  12. Sp8ctre

    Gibson Custom Shop Historic Collection 1960 Les Paul PSL Value

    Are these PSL CS Guitars worth less on the secondary market than a regular R0? Here is a blurb from MF about the guitar. They were around $7000 new. It's a 2020 release. This Gibson Custom Shop Historic 1960 Les Paul features aniline dyes that were re-formulated to recreate the original '60...
  13. Sp8ctre

    SOLD: 2020 Gibson Custom Shop CS-336

    Like New, just came from Gibson on 12/10/2020 This one is a little smaller than I wanted. I need a 335 size... Ebony plain top, rounded C (not big) neck profile, featherweight. Killer mix of ES and les Paul tone in a comfortable body size! She left Gibson less than a month ago! Gibson Custom...
  14. Sp8ctre

    FSOT: 2014 Knaggs Choptank Tier 1 Winter Solstice #159

    This is a great guitar but I am trying to move it along to free up some cash. Tier 1 is the fanciest, highest level offered by Knaggs Guitars. It has a beautiful flame maple top and highly flamed neck. It plays as good as it looks. Pictures really don’t do it justice! Joe Knaggs is the former...
  15. Sp8ctre

    SOLD!: 2017 Gibson Custom Shop Modern Double Cut Custom

    Near Mint 2017 Gibson Custom Shop Modern Double Cut Custom. Double-cutaway designed 24-fret guitar with some new specs from Gibson that made it indeed a guitar for the modern player. A swept neck heel allows easy access to all 24 frets, with an extra long neck tenon to provide a ton of sustain...
  16. Sp8ctre

    2020 Gibson Custom Shop R0 Prices

    What would you consider a great price on a like new mint condition R0 that was just purchased new this summer?
  17. Sp8ctre

    FOR SALE: Gibson Burst Bucker 2 & 3 Pickup Set (PRICE DROP $250)

    2010 Burst Bucker 2 & 3 Set. These were removed when new from a 2010 Epiphone Joe Bonamassa Les Paul. They have been stored in a box ever since. Neck is 8.33Kohm and Bridge is 8.53Kohm Nice long leads! $275 Shipped
  18. Sp8ctre

    SOLD: Seymour Duncan Custom Shop Joe Bonamassa 1959 PAF Set

    I had these installed for a short time in my Epiphone Joe Bonamassa Gold Top. They are a little ho for me so I'm putting the Burst Buckers back in. These are very hard to find and only 1959 sets were made. This set is #116 Both pickups have been signed by Joe Bonamassa and Seymour Duncan Neck...
  19. Sp8ctre

    FS/FT: Vintage 1969 SG Standard Closet Queen (Price Reduced)

    I am the third owner of the fantastic SG. The 1st owner bought it new, played it very little and then it sat under the bed for nearly 50 years!. I have never seen one any nicer than this. All original other than the tuners and the original tuners will be included. Comes with the original case as...
  20. Sp8ctre

    SOLD: CreamTone Wiring Harness for Gibson USA Les Paul with Drifted PIO Bumblebee's

    Another left over from a project that never got off the ground. Brand new and never used CreamTone Wiring Harness 1957-1959 Type. This is built with authentic Bumblebee's from the 50's.CTS Long Shaft Pots. Switchcraft Nickel 3 Way Switch. Sorry but I've misplaced the output jack... Here is a...


Latest Threads



Top