Search results

  1. bossaddict

    '59 Burst delivered to its new owner

    I just watched this and thought you all might enjoy it...
  2. bossaddict

    NGD: 1994 Flying V '67 "Reissue"

    Excited to rejoin the "V" club with this '67 Reissue (USA, not Custom Shop) Flying V. It's not a really dark cherry finish and an equally dark fretboard. In typical fashion for me with a non-vintage guitar, I already planned some mods prior to it even arriving. Currently, I've got a Faber tone...
  3. bossaddict

    NGD: Fender Custom Shop "Chicago Special" '62 Jazzmaster

    I recently narrowly missed out on a great opportunity to get a vintage custom color Jazzmaster and decided to get my custom color matching headstock Jazzmaster fix in modern Custom Shop form instead, which was commissioned by Chicago Music Exchange. The finish is Firemist Silver and it has a...
  4. bossaddict

    1964 Danelectro Shorthorn 3612 - Video added

    Kind of silly to call this a NGD thread as I got this last fall (2019), so I won't; however, I thought I would share it for those of you that might be interested in seeing it. It's a '64 Danelectro 3612, which is really a six-string bass, but I have it strung as a baritone and it works...
  5. bossaddict

    NGD: 2013 Pawn Shop Bass VI

    Just wanted to share something that I recently added to my lineup. I'm really into custom color Fenders (and Gibsons) and am casually keeping an eye out for the right pre-CBS Fender VI, but it's likely going to be quite a while until that is possible. In the meantime, I decided to cover that...
  6. bossaddict

    Sold: 2013 Fender Pawn Shop Bass VI, Black

    Up for sale is my 2013 Fender Pawn Shop Bass VI. The Bass VI (or originally just Fender VI) is essentially a six-string bass guitar, which is tuned E-E like a standard guitar, but a full octave lower. This particular specimen is in great shape, with only very minor signs of usage in the form of...
  7. bossaddict

    Sold: Fender Parallel Universe II Uptown Strat - Reduced

    Up for sale is my 2020 Fender Parallel Universe II Uptown Strat in a very cool looking Static White finish. The concept behind this guitar is that Fender wanted to create something new, but with a combination of familiar specs. This guitar has a 24.75" (Gibson-style) scale length with 22...
  8. bossaddict

    The Gibson Firebird: A Short History

    I thought some here might enjoy this as I did. Keith always does a great job with these.
  9. bossaddict

    NVGD: 1962 ES-355

    I have been kicking around the idea of selling my '68 faded Sparkling Burgundy ES-335 for a little while now and a couple of weeks ago, decided to list it for sale just to see what would happen. It got snatched up in literally a few minutes. Turns out it was exactly what Dan from Danocaster was...
  10. bossaddict

    Sold: 1973 Gibson '54 Reissue Les Paul Custom Limited Edition

    I'm chasing something really cool, so I'm going to have to get rid of something really cool. This time, it's my 1973 Gibson '54 Reissue Les Paul Custom. This guitar sounds really great, especially with that AlNiCo staple neck pickup. See below for a clip of me playing it (back when it had...
  11. bossaddict

    Sold: 1986 Marshall 5213 MOSFET 100 Reverb Twin combo

    Up for sale is a Marshall 5213 MOS-FET 100 Reverb Twin solid state combo amp. I got this locally a while back and have quite enjoyed it, but am making room. As you can see, it's got a lot of wear from usage, including a few tears in the grill cloth as well as some tears in the tolex around...
  12. bossaddict

    Gibson's "The Collection: Joe Bonamassa Nerdville East"

    There's more than just vintage Les Pauls here, but thought it would be of interest here... 4:57 - quick peek at a '52 Goldtop 8:13 - "Lazarus" (refinished '59 Burst) 17:34 - "Johnny B" ('60 Burst) 20:53 - "Ragin' Cajun" ('60 Burst) 25:03 - "Lorelei" ('59 Burst) 1:08:30 - "Black Beauty" ('58 Custom)
  13. bossaddict

    Sold: Zoom H6 six-track portable digital handy recorder

    Selling my Zoom H6 handy recorder. I've taken very good care of it. It's in excellent condition and comes with all the accessories that came with it when I bought it brand new. This includes the 2GB micro SD card and SD adapter, X/Y microphone capsule, mid-side mic capsule, USB 2.0 cable, 4...
  14. bossaddict

    NGD: American Original '60s Tele

    I had a 2018 version of one of these in Fiesta Red a little while back, but I never really loved that color on it and was looking into having it refinished. I even created a thread about it in which I was kicking around a few options for other colors. Thankfully (for a couple of reasons), I...
  15. bossaddict

    NGD: 1964 Lake Placid Blue Jaguar

    Just wanted to share a new arrival to my house this week. It's a late(ish) 1964 Jaguar in original Lake Placid Blue metallic finish and matching headstock. I'm calling it late due to the serial number as well as the presence of pearl dots, whereas my earlier '64 Jag (currently on the brown truck...
  16. bossaddict

    Sold: 1964 Fender Jaguar

    NOTE: I had this listed back in 2018, but decided not to sell. This week, I got a custom color Jag and am going to have to let this one go after all. Up for sale is a 1964 Fender Jaguar. When I got this guitar, it had a stripped and crudely refinished body, but I have since sourced an original...
  17. bossaddict

    SOLD: 2017 VOS R9 Les Paul

    Up for sale is a 2017 '59 Reissue Les Paul in what I believe is Iced Tea finish. I got this very recently thinking that it might dethrone my beloved CC#7 as the only Historic that I'm allowing myself to own and it came pretty close, but the Shanks won out once again. This one's got a gorgeous...
  18. bossaddict

    Show Your Gibson Acoustics (2020 Edition)

    It's been in the back of my mind for quite a while now that this thread should exist in this subforum, but I've never seen one pop up. A search did reveal two that haven't been posted in since I joined the forum, so that explains why I've never seen them. One was active from 2007-2010 and the...
  19. bossaddict

    NGD: Galasso The FuZe Nigredo

    I thought this subforum might enjoy seeing a pretty unique guitar that I picked up from @scott eave a few weeks ago. There is another The Fuze that was made with slightly different specs (dual P-90s and maybe some other differences) that may or may not still be available. This one is a...
  20. bossaddict

    Sold: 1930s Supertone Robin Hood parlor guitar

    I played around on this 1930s Supertone parlor guitar during my daughter's violin lesson a couple of months ago and ended up taking it home with me. I'm letting this go as part of my recent sell-off to cover the last two guitars that I got. These were made in Chicago by Harmony during the 1930s...


Latest Threads



Top