Search results

  1. bossaddict

    NGD: Galasso The FuZe Nigredo

    I thought this subforum might enjoy seeing a pretty unique guitar that I picked up from @scott eave a few weeks ago. There is another The Fuze that was made with slightly different specs (dual P-90s and maybe some other differences) that may or may not still be available. This one is a...
  2. bossaddict

    Sold: 1930s Supertone Robin Hood parlor guitar

    I played around on this 1930s Supertone parlor guitar during my daughter's violin lesson a couple of months ago and ended up taking it home with me. I'm letting this go as part of my recent sell-off to cover the last two guitars that I got. These were made in Chicago by Harmony during the 1930s...
  3. bossaddict

    NGD: 1965 Stratocaster

    I thought you all might enjoy seeing this pre-CBS (if you use L-series as a deliniation) Strat that I got right around Christmas. The guitar itself is all original, but it came in a later (maybe early '70s) case. I mentioned elsewhere that our house is being renovated, so I had so I had to...
  4. bossaddict

    Sold again: 2018 Fender American Original '60s Custom Telecaster - $1250

    Here's the latest victim of my recent spending spree. 2018 Fender American Original '60s Telecaster. These were designed to be a combination of features from a vintage 1960s Custom Telecaster. In particular, they feature the double bound body, Fiesta Red finish, rosewood fretboard, and...
  5. bossaddict

    Sold: 1955 Martin 00-18G

    Up for sale is a 1955 Martin 00-18G classical acoustic guitar. This guitar is intended for nylon strings only, hence the "G" for "gut" in the model number. I was told by the previous owner that there was an extra brace added to the inside of the guitar, but don't have any other details. It's...
  6. bossaddict

    Sold: 1934 Pre-War Martin 0-17

    I just bought a banner-era Gibson and pre-CBS Fender, so I'm going to have to hit the classifieds pretty hard in the next month or so. :eek: Here we have my 1934 Martin 0-17 acoustic guitar. This is a great example of a pre-war Martin that has had all the TLC that these almost always need...
  7. bossaddict

    Sold: 2004 Fender Custom Shop 1960 Reissue Stratocaster

    Up for sale is my 2004 Fender Custom Shop 1960 Reissue Stratocaster in Daphne Blue finish. I just bought a pre-CBS Strat, so I'm going to have to let this one go, but this is the one that I kept out of four Custom Shop Strats from 2004 to 2019. The body has the Custom Shop markings that you...
  8. bossaddict

    NGD: 1943 Banner LG-3

    I've been holding out for a couple of weeks on this one as I was thinking of waiting until I had a chance to make a video, but we're having some home renovations done and they're not scheduled to be completed for another month. I'll just post it on its own if/when I get it ready. Some of you...
  9. bossaddict

    Fender American Ultra Range

    Fender released the American Ultra range of guitars today. Seems like it's basically an updated version of the American Elite, which was an updated version of the American Deluxe before it. This time, they're offering Jazzmasters in addition to the Strats and Teles (and basses). The white Tele...
  10. bossaddict

    NGD: 2011 Fano Alt de Facto TC6

    I wanted to share a pretty unique guitar that I got recently from @scott eave and I've hardly been able to put down since. It's a Fano TC6 (their take on a T-style guitar) in distressed Gold Top Gold finish. The part that makes it somewhat unique is that it has a set neck, which is also bound...
  11. bossaddict

    SOLD: 2012 Fender Custom Shop 1951 Nocaster Relic, Blackguard Telecaster - $2075

    Up for sale is my 2012 Fender Custom Shop '51 Nocaster. This received the relic treatment from the Fender Custom Shop, but is otherwise in great condition. There are some minor fret divots in the cowboy chord area, but nothing that affects playing. The frets overall are in good shape and have...
  12. bossaddict

    SOLD: 1974 Fender Telecaster Custom, Natural

    Up for sale is my 1974 Fender Telecaster Custom in original Natural finish. It is in good working order, but does have a bit of natural play wear on the body and the back of the neck, including some circular wear marks from possibly a capo. On the body, there is a bit of arm wear, such that the...
  13. bossaddict

    NGD: 1930s Supertone Robin Hood

    My daughter's violin lessons strike again! I played around on this 1930s Supertone parlor guitar the other day for about half an hour and ended up going back an making a deal on it on Friday afternoon. I really like the silk and steel strings on this one as it's a very different sound to my...
  14. bossaddict

    Redeye on The Tonight Show

    Saw this the other night and thought it was cool to see a high-profile Burst up close and personal on network television.
  15. bossaddict

    Sold: Ear Trumpet Labs Edwina large-diaphragm condenser microphone

    Up for sale a like-new Edwina large-diaphragm condenser mic from Ear Trumpet Labs. This is a really cool and stylish mic that's great for acoustic guitars (among other things). I had my mind made up that I was going to switch to this singe-mic setup and sell my pair of Neumann KM184, but I...
  16. bossaddict

    Nope

    Up for sale is a matched pair of Neumann KM184 small condenser microphones. These are fantastic for recording acoustic guitar as well as other applications. I'm switching to a single-mic setup and no longer need these. Sale includes a really nice wooden Neumann box, which holds the two mics as...
  17. bossaddict

    NGD: 1988 PRS Custom 24

    I have a weird relationship with PRS guitars. I got my first one ever just a couple of years ago, which was quite late to the party considering that I started playing in 1989 and always saw them as a really great guitar to strive for. This is now maybe the 4th or 5th one that I've had and is...
  18. bossaddict

    NVGD: 1956 Les Paul Junior

    I drove about an hour each way yesterday afternoon and this followed me home. It's a 1956 Junior that's been around the block a few times. Lots of play wear as well as a repaired headstock break. The frets are tiny and have some wear on them as well, but are working for me (for now). The P-90...
  19. bossaddict

    Sold: 2003 Gibson Custom Shop '57 Reissue Les Paul Junior, TV White

    I might be schizophrenic. I got this just a few months ago and love it, but I just added a vintage '50s Junior to my stable yesterday, so this is going to have to be the sacrificial lamb. It's a 2003 '57 Reissue Les Paul Junior in a gorgeous TV White finish. The fretboard is equally gorgeous to...
  20. bossaddict

    Sold: 2018 Fender Limited Edition Parallel Universe Series Meteora

    Up for sale is a first-run Meteora in Butterscotch Blonde lacquer finish on an ash body. These are really cool Jazzmaster-Telecaster hybrid guitars that Fender did a year or two ago and have since released a slightly lower-end version (those also look nice, though). These have Custom Shop...


Latest Threads



Top