Search results

  1. Benjaminbreeg

    SOLD. Gibson Les Paul Standard 50s Wildwood Spec

    Close to new condition. I typically don’t like cherry burst Les Pauls, but Wildwoods dark cherry burst is a different story. Beautiful top on this one. Weighs in at 9 lbs 11 oz. Neck measures .89 to .98. You may find a small mark on here somewhere but could easily pass as new in any shop. Has...
  2. Benjaminbreeg

    SOLD: Maybach ‘58 Lester - Tobacco Burst

    If you’re not familiar these are very nice LP style guitars made in the Czech Republic. They are factory aged and compare very well to Gibsons. In fact I’d say they exceed the quality of the USA Standards, while being significantly lighter. This particular guitar is 7.7 lbs. Even though this is...
  3. Benjaminbreeg

    SOLD

    Up up up
  4. Benjaminbreeg

    SOLD

    TTT
  5. Benjaminbreeg

    SOLD

    I have two of these and I've decided to move one along. While there is certainly a lot of love for the older Tokai's, the newer ones don't seem to get the respect they deserve. I took a chance a while back and ordered one of these from Japan because I liked all the specs and it looked great...
  6. Benjaminbreeg

    SOLD: 2012 Gibson Les Paul Traditional - Beautiful Top!

    Last call before it gets traded in. Feel free to make an offer if interested. Thanks!
  7. Benjaminbreeg

    SOLD: 2012 Gibson Les Paul Traditional - Beautiful Top!

    Still available. This is a nice one!
  8. Benjaminbreeg

    SOLD: 2012 Gibson Les Paul Traditional - Beautiful Top!

    Ah the wife. Don't all of us that are married have a similar problem. :)
  9. Benjaminbreeg

    SOLD: 2012 Gibson Les Paul Traditional - Beautiful Top!

    I've done it before. Message me if it's something that would interest you.
  10. Benjaminbreeg

    SOLD: 2012 Gibson Les Paul Traditional - Beautiful Top!

    It's a 2012, not a 2021. Regular traditionals haven't been available since the new 50s/60s standards arrived a couple years ago. Although I think MF and GC still sell traditional pros.
  11. Benjaminbreeg

    SOLD: 2012 Gibson Les Paul Traditional - Beautiful Top!

    I'm putting my 2012 LP Traditional up for sale. This one has an exceptionally nice top on it, and the guitar is in excellent condition. A couple tiny marks on the headstock corners and that's about it. The top is really something else, and definitely falls into 3D territory, lots of movement...
  12. Benjaminbreeg

    NGD: 2012 LP Traditional

    It’s a bit over 9 lbs, not bad at all. The 57s will stay put for a while I think. My current setup is heavy on mids so these seem to fit the bill.
  13. Benjaminbreeg

    NGD: 2012 LP Traditional

    No current plans to change, butI may at some point. Working pretty well for me right now.
  14. Benjaminbreeg

    NGD: 2012 LP Traditional

    I quite happy to be sure. Inspiring to play. Every now and then you stumble on a keeper, and this is one of them!
  15. Benjaminbreeg

    NGD: 2012 LP Traditional

    I never post pics of guitars I buy, but man I’m thrilled with this one. 2012 Traditional scored from Reverb at a great price. What a looker and player. The 57 Classics sound great and after a fret polish and new strings it’s playing as well as my R7. It’s a keeper!

Latest Threads



Top