Search results

  1. Bluesytone

    FS: EH Green Russian Big Muff Fuzz and Mooer E-Lady Electric Mistress Flanger

    Electro Harmonix Green Russian Big Muff Fuzz - $75 PayPal and shipped Mooer E-Lady Electric Mistress flanger clone. - SOLD I tried these out a couple times in my home office and they just aren’t my thing. No trades. Check my feedback for a square deal and prompt shipping.
  2. Bluesytone

    FS: EH Green Russian Big Muff Fuzz and Mooer E-Lady Electric Mistress Flanger

    Electro Harmonix Green Russian Big Muff Fuzz and Mooer E-Lady Electric Mistress flanger clone. I tried these out a couple times in my home office and they just aren’t my thing. $110 PayPal and shipped for the pair or I can split them up. No trades. Check my feedback for a square deal and...
  3. Bluesytone

    FS: Catainbread Belle Epoch Tape Echo

    Sold
  4. Bluesytone

    FS: DigiTech SDRUM Strummable Drums Pedal plus Digitech FS3X foot switch

    DigiTech SDRUM Strummable Drums plus Digitech FS3X foot switch. I used this just a couple times in my home office. $95 paypal and shipped priority usps in the USA. No trades. Check my feedback for confidence in a square deal and prompt shipping.
  5. Bluesytone

    SOLD: Fender Eric Johnson Stratocaster

    SOLD
  6. Bluesytone

    FS: Small Aluminum pedalboard with case and one spot power supply

    Small Aluminum pedalboard with case and one spot power supply I purchased this a few months ago and it's never left my home office. $55 paypal and shipped in USA. No trades. Please check my feedback for confidence in a square deal.
  7. Bluesytone

    FS: Pedal board with carry bag and power supply

    Generic pedalboard with case and one spot power supply. I purchased this a few months ago and it's never left my home office. $55 paypal and shipped in USA. No trades. check my feedback for confidence in a square deal.
  8. Bluesytone

    SOLD: JamMan Express XT Compact Stereo Looper

    JamMan Express XT Compact Stereo Looper SOLD
  9. Bluesytone

    SOLD: Stratocaster Body

    SOLD
  10. Bluesytone

    SOLD:Sunburst Strat body

    SOLD
  11. Bluesytone

    SOLD: Timmy Overdrive, Carbon Copy Delay

    Paul C. Timmy Overdrive. Black with orange led. V2. Mint condition only used once in home office. With box. $SOLD MXR Carbon Copy Delay. Mint condition only used once in home office. With box. $SOLD All prices are PayPal and shipped via priority usps. No trades. Check my feedback for...
  12. Bluesytone

    SOLD:Fender Baja 60s Telecaster in Faded Sonic Blue

    SOLD
  13. Bluesytone

    SOLD: Fender Texas Specials Strat Pickups

    SOLD
  14. Bluesytone

    Fender Mid Boost Clapton Circuit for strat

    Here's a Fender Mid Boost Clapton Circuit that I pulled from one of my strats that it came in. Includes the circuit board, volume pot, TBX tone control and tone/boost bot and stereo input jack. $38 paypal and shipped in USA. No trades. Check my feedback for confidence in a square deal and...
  15. Bluesytone

    SOLD: WGS ET65 Speaker 16ohm

    SOLD
  16. Bluesytone

    SOLD Boss Blues Drive BD-2

    SOLD
  17. Bluesytone

    SOLD: 2 Fender Telecaster Pickguards Pickguards

    SOLD

Latest Threads



Top