Recent content by theusualdan

  1. theusualdan

    WTB Gibson Les Paul Custom/R8

    Bump. Another R7 would be cool too. Very into the non gold top R7/R8s lately.
  2. theusualdan

    WTB Gibson Les Paul Custom/R8

    Might be a long shot but looking for a player grade custom with ebony board ideally in black. Plan is to go all chrome hardware so unoriginal pickups, hardware, etc, don't bug me. The thing that may be hard to find is I'd prefer it be in the 9lb (or less!) range. Also open to a player R8 (prefer...
  3. theusualdan

    Sold - Please delete

    Pending sale.
  4. theusualdan

    Sold - Please delete

    Weekend bump. Close to a few deals but nothing final yet!
  5. theusualdan

    Sold - Please delete

    Bump.
  6. theusualdan

    Sold - Please delete

    Also have a set of Burstbuckers that I'd sell with the guitar. They'd be uninstalled, and I'd do the guitar for $100 less with the burstbuckers rather than the Mules.
  7. theusualdan

    Sold - Please delete

    Still here!
  8. theusualdan

    Sold - Please delete

    ttt
  9. theusualdan

    Sold - Please delete

    Sunday bump!
  10. theusualdan

    Sold - Please delete

    LOL. That's very much a "stop working on guitars, and take me on a walk face." He's in favor of getting rid of guitars as it means more time for walks.
  11. theusualdan

    Sold - Please delete

    Weekend bump.
  12. theusualdan

    Sold - Please delete

    Appreciate it! Anyone in Minneapolis, or willing to make the drive should hit me up as well for a local deal!
  13. theusualdan

    Sold - Please delete

    Back for sale and dropping price to $2100 shipped.
  14. theusualdan

    FS: 2012 Gibson Les Paul R8 Iced Tea MINT

    If I sell my standard in time, you’ll be hearing from me.
  15. theusualdan

    Sold - Please delete

    Bump.


Latest Threads



Top