Trouble with Thumbnails

Discussion in 'Front Desk' started by Cjsinla, Sep 14, 2017.

  1. Cjsinla

    Cjsinla Premium Member

    Messages:
    2,569
    Likes Received:
    1,457
    Joined:
    Jul 7, 2014
    I'm not seeing thumbnails correctly all of a sudden. A file name appears in some posts or when I try to upload one. Any ideas as to what the problem is? I have no problem viewing or uploading full-size pics. Can anyone see this thumbnail? It shows as text on my end.

    IMG_1398.JPG
     
  2. DarrellV

    DarrellV Derl Ver.... ERMAHGERD!.........It's a Nerlin! Silver Supporter Premium Member

    Messages:
    8,638
    Likes Received:
    7,721
    Joined:
    Nov 1, 2016
    When I click on the text it flashes a pic of a speaker and then vanishes. Every time......

    Edit: clicking the link above in my reply opens the pic in another tab and it stays open!.

    You try it....
     
  3. Alex

    Alex Administrator Super Mod Premium Member

    Messages:
    1,445
    Likes Received:
    3,428
    Joined:
    Oct 17, 2006
    We're aware of this and are looking into it at the moment.

    Sorry for any inconvenience caused.
     
    Donal likes this.
  4. Cjsinla

    Cjsinla Premium Member

    Messages:
    2,569
    Likes Received:
    1,457
    Joined:
    Jul 7, 2014
    Thanks
     
  5. Cjsinla

    Cjsinla Premium Member

    Messages:
    2,569
    Likes Received:
    1,457
    Joined:
    Jul 7, 2014
    It opens briefly in the thumbnail viewer, then disappears using my iPad.
     
  6. DarrellV

    DarrellV Derl Ver.... ERMAHGERD!.........It's a Nerlin! Silver Supporter Premium Member

    Messages:
    8,638
    Likes Received:
    7,721
    Joined:
    Nov 1, 2016
    Are you using the upload a file button or drag and drop.

    Does an ipad offer the option to 'copy image location'?
    When I right click in Firefox I get that as an option.

    Then I use the mountain and sun icon above to drop the link into. I do use this mostly for on-line pics as opposed to pics on my PC.

    Are these pics on your ipad or are they hosted elsewhere?
     
  7. Cjsinla

    Cjsinla Premium Member

    Messages:
    2,569
    Likes Received:
    1,457
    Joined:
    Jul 7, 2014
    No links for me these days. All pics are posted using the Upload a File button. That feature seemed to be working just fine until about a week ago. It looks like the moderators are aware of the problem and are working on it.
     
  8. Who

    Who are you? Who who who who.... Premium Member

    Messages:
    12,900
    Likes Received:
    20,008
    Joined:
    Mar 15, 2012
    I know Alex has said it's being worked on. I'm just here to add info, if it helps. I've seen a different symptom.

    In older threads, there are thumbnails that don't match the pictures they represent.

    Example:
    http://www.mylespaul.com/threads/melody-maker-to-custom-conversion.371633/

    upload_2017-9-15_9-6-5.png


    Clicking any of those pics will take you to the "real" embedded picture, which is not the picture shown in the thumbnail.
     
    DarrellV likes this.
  9. Cjsinla

    Cjsinla Premium Member

    Messages:
    2,569
    Likes Received:
    1,457
    Joined:
    Jul 7, 2014
    As far as my original issue, things seem to be working right. Here's a test.

    IMG_1398.JPG IMG_1400.JPG IMG_1401.JPG IMG_1403.JPG FullSizeRender.jpg FullSizeRender 2.jpg
     
    DarrellV likes this.
  10. Who

    Who are you? Who who who who.... Premium Member

    Messages:
    12,900
    Likes Received:
    20,008
    Joined:
    Mar 15, 2012
    Thanks for the update. If you click the example link I posted, we see the old threads are working properly now, too.

    Admins, thanks for sorting this out!
     
    DarrellV likes this.

Share This Page