The Official MLP Help !!! Thread ....

Discussion in 'Front Desk' started by BOBBO, Nov 25, 2007.

  1. L60N

    L60N Senior Member

    Messages:
    5,524
    Likes Received:
    1,688
    Joined:
    Sep 12, 2009
    The way I insert images is done without clicking the "insert image tab".

    I would copy the image properties (the right click bit) then in here type:

    [​IMG]. Easy peasy :thumb:
     
  2. ruffles272

    ruffles272 Junior Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 22, 2009
    How do you actually post a thread? I know this is a stupid question, but I'm kinda new to this.
     
  3. ojedad23

    ojedad23 the oj guy Premium Member

    Messages:
    5,600
    Likes Received:
    120
    Joined:
    Dec 9, 2008
    you go to any forum section and go to the top left....now scroll down a little....there should be something that says "start thread"...click on it
     
  4. Harmony

    Harmony V.I.P. Member

    Messages:
    13,828
    Likes Received:
    29,545
    Joined:
    Feb 27, 2009
    Hey OJ, long time no see. Happy Holidays to you :)
     
  5. specflec

    specflec Senior Member

    Messages:
    1,698
    Likes Received:
    8
    Joined:
    Aug 24, 2008
    I'll put this up, but, ironically, I will not be able to see any responses because...

    I still cannot access multiple pages in threads. WTF.

    I click on the icon for page two, it goes there and after the page loads, it reverts back to page one. My, my... it's pissin' me off. Been doing this for 2 months. Nothing has worked. For those who have offered solutions, thanks.

    If you have any ideas, please pm me. Thanks much.
     
  6. edselman

    edselman Senior Member

    Messages:
    1,116
    Likes Received:
    519
    Joined:
    Mar 19, 2010
    I have repeatedly tried to paste photos into a reply following the above instructions but without success. I have uploaded a photo to Photobucket. I copy the address that links to the photo. I then go the the picture of the mountain and paste the address in. All I get is an empty box with an x.[​IMG]

    IT WORKED THIS TIME!!!!!!!!!!!!!!11
     
  7. rocknhorse1

    rocknhorse1 Senior Member

    Messages:
    8,780
    Likes Received:
    2,756
    Joined:
    Feb 22, 2010
    [​IMG]

    It show the image URL when I preview the post... then when I submit... no picture.
     
  8. rocknhorse1

    rocknhorse1 Senior Member

    Messages:
    8,780
    Likes Received:
    2,756
    Joined:
    Feb 22, 2010
    [​IMG]
    Ok, now I got it. Way different than the directions given. and easier, screw Photobucket.
     

    Attached Files:

  9. morats8up

    morats8up Senior Member

    Messages:
    2,702
    Likes Received:
    2,602
    Joined:
    Apr 23, 2010
    hope this works!
     
  10. morats8up

    morats8up Senior Member

    Messages:
    2,702
    Likes Received:
    2,602
    Joined:
    Apr 23, 2010
    [​IMG] Far out, It Works!
     
  11. morats8up

    morats8up Senior Member

    Messages:
    2,702
    Likes Received:
    2,602
    Joined:
    Apr 23, 2010
    Hope this works
     
  12. lpstudiored

    lpstudiored Senior Member

    Messages:
    681
    Likes Received:
    104
    Joined:
    Jul 2, 2010
    hhhmmmm.... im gunna try postin a pic
    [​IMG]
     
  13. lpstudiored

    lpstudiored Senior Member

    Messages:
    681
    Likes Received:
    104
    Joined:
    Jul 2, 2010
    Yyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!
     
  14. FLICKOFLASH

    FLICKOFLASH V.I.P. Member

    Messages:
    24,739
    Likes Received:
    8,290
    Joined:
    Mar 18, 2007
    when you go to paste in the box remove the original { http:// } in box before pasting
     
  15. Harmony

    Harmony V.I.P. Member

    Messages:
    13,828
    Likes Received:
    29,545
    Joined:
    Feb 27, 2009
    I see to be having problems of late with links to youtube videos. Any idea why or this a youtube problem now?
     
  16. delawaregold

    delawaregold _______Artie_______ Super Mod

    Messages:
    5,308
    Likes Received:
    8,119
    Joined:
    Sep 1, 2007

    With my computer, there were updates to Flash Player that didn’t auto update.
    A visit to Adobe Flash Player - Downloads and I’m back up and running Youtube.
     
  17. Harmony

    Harmony V.I.P. Member

    Messages:
    13,828
    Likes Received:
    29,545
    Joined:
    Feb 27, 2009

    Thanks Artie, I did update that recently in fact. I wonder if that may have had anything to do with it.:hmm:
    Some video links work but some don't. I may have to google around and see if there is any other update I need then that is connected. Thank you :)
     
  18. Mike.B.

    Mike.B. Senior Member

    Messages:
    2,112
    Likes Received:
    513
    Joined:
    Jun 16, 2010
    it says on the left hand side I am already a senior member with 200 plus posts. but when I click on my username (either on the upper right part of the webpage or from my posts) it comes up there that I am only a junior member and when i looked at the statistics, it says that:
    Total Posts
    Total Posts: 0
    Posts Per Day: 0
    General Information
    Last Activity: 02-04-2010 10:50 AM
    Join Date: 02-04-2010
    help please?
    also, how do I create an album and upload pics?
    Thanks in advance :D
     
  19. Harmony

    Harmony V.I.P. Member

    Messages:
    13,828
    Likes Received:
    29,545
    Joined:
    Feb 27, 2009
    It looks like there is a mix up with your account/profile. I noticed that before with some accounts with similar ID. May have happened on server change or something.
    Alex the administrator is the only one that can fix this for you.
     
  20. EvLectric

    EvLectric Senior Member

    Messages:
    4,618
    Likes Received:
    2,015
    Joined:
    Feb 17, 2010
    Miss Harmony(in my best southern drawl), when was the server change? Was it 2-04-10, like his profile join date/last activity says? I joined 2-17-10, lurked a few weeks prior, but I doubt I'd have noticed the change.
     

Share This Page