OneSpot vs. Voodoo Labs Pedal Power II vs. Dunlop DC Power Brick vs. ..........

Discussion in 'Pedals' started by VictorB, May 6, 2010.

  1. VictorB

    VictorB Formerly LZF Super Mod

    Messages:
    33,057
    Likes Received:
    64,420
    Joined:
    May 31, 2007
    Thanks man, I just read up on how to power that damn DM-2! Apparently the CE-2 is wired the same way, they both will need that DIP switch flipped on.

    Thanks for all your help BTW.
     
  2. VictorB

    VictorB Formerly LZF Super Mod

    Messages:
    33,057
    Likes Received:
    64,420
    Joined:
    May 31, 2007
    Thank you too!
     
  3. MJG

    MJG Senior Member

    Messages:
    128
    Likes Received:
    2
    Joined:
    Apr 15, 2008
    Is anyone powering a wah pedal with the PP2+?? What port/plug do you use if so?? I can't find anything online about the power draw/consumption of my wah. Will need to dig the instructions out...
     
  4. ehamady6

    ehamady6 Senior Member

    Messages:
    3,787
    Likes Received:
    551
    Joined:
    Sep 4, 2008
    I power my Wylde Wah with its own wall wart plugged into the back of my PP2:

    [​IMG]
     
  5. darrenw5094

    darrenw5094 Senior Member

    Messages:
    136
    Likes Received:
    31
    Joined:
    Aug 20, 2010
    T-Rex Chameleon is another option. 5 9/12v switchable outputs, 18v output and an AC output. 300mA per output. A clatter of all the power cables you will ever need.
     
  6. VictorB

    VictorB Formerly LZF Super Mod

    Messages:
    33,057
    Likes Received:
    64,420
    Joined:
    May 31, 2007
    [​IMG]

    I use the cable that came with the PP2 that clips directly to the 9 volt battery clip. The instruction manual that comes with the PP2 is pretty good on explaining how to use pretty much any pedal with it!
     
  7. Dragonsoni

    Dragonsoni Senior Member

    Messages:
    107
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 19, 2009
    I have the One Spot. I never heard the noise issue but I don't play out live. I bought the one with cable package and now I can power my Proco Rat 2 (different than the Boss style). No complaints.
     

Share This Page