More Signature Problems

Discussion in 'Front Desk' started by Cjsinla, Oct 9, 2017.

Tags:
  1. Cjsinla

    Cjsinla Premium Member

    Messages:
    2,569
    Likes Received:
    1,457
    Joined:
    Jul 7, 2014
    My P90 club pic just disappeared from my signature. There was only a small square that said IMG. I tried re-doing it but there is no URL for a pic on my iPad. I was able to copy the pic back into the signature but I didn’t save and the IMG box is now even gone. Any suggestions?

    @LtDave32
     
    Last edited: Oct 11, 2017
  2. Cjsinla

    Cjsinla Premium Member

    Messages:
    2,569
    Likes Received:
    1,457
    Joined:
    Jul 7, 2014
    Somehow I was able to fix the problem by copying the P90 pic from another member’s signature. Still not sure what happened or why my original pic vanished.
     
  3. DarrellV

    DarrellV Derl Ver.... ERMAHGERD! I'm a sercarstic BOT! Silver Supporter Premium Member

    Messages:
    8,695
    Likes Received:
    7,818
    Joined:
    Nov 1, 2016
    Ditto! That has been happening in a lot of recent posts of mine as well.

    I have always used the 'copy image location' option to embed any pics or graphics I've used in my posts since the old software days.

    Lately they are disappearing as soon as the next day leaving the little box.

    That never used to happen and its really annoying. Lately I've had to resort to actually copying the image and pasting it into the post instead of using the image link button.

    Otherwise they disappear within a day or 2.....

    @forumtech
     

Share This Page